VAD KLIENTER HAR

sagt om Hera Ågren

Jag fick verktygen som förändrade mitt liv

“Jag började träffa Hera under en tuff period av mitt liv. Jag hade missbruksproblem av olika slag, var självdestruktiv och det fanns väldigt få ljusglimtar. Hera har gett mig verktygen för att kunna bearbeta sorger, trauman, ångest och depression genom sitt lysande kommunikationssätt, engagemang och enorma kunskap. Från det att jag engagerade mig med Hera och snabbspolat några år framåt så är jag nu blivit en relativt framgångsrik företagare, blivit av med de största delarna av mina missbrukartendenser och är genuint lycklig med de flesta stunderna i mitt liv. De stunderna jag inte mår bra går jag tillbaka och använder samma verktyg som Hera gav mig för att överkomma mina tidigare problem. Jag är alltid tacksam för Hera då det känns som hon har påverkat mitt liv på ett sådant positivt sätt och är en del av varför jag faktiskt fortfarande är i liv.


Johan Andersson, Företagsledare och Entreprenör

Önskar att alla har en Hera som guide

“När livet är snårigt och det är svårt att hitta sin väg så önskar jag att alla har en Hera som guide. Hera hjälpte mig inte bara under våra samtals gång utan hon har sett till att jag alltid kan hitta hem i mig själv och det har förändrat allt.”


Emma, 38 år

Helt ovärderlig

“Jag träffade Hera för 3 år sedan, då var jag igenom min tuffaste period hittills i mitt 24-åriga liv. Tidigare hade jag pratat med kuratorer på skolan och vårdcentral, men det var först när jag började prata med Hera som jag på riktigt började må bättre. Hennes kunskap, klokhet och professionella förmåga att lyssna och ge råd är helt ovärderlig. Än idag träffas vi när jag stöter på svårigheter och självtvivel i livet, och då finns Hera där för att påminna mig om att aldrig sluta tvivla på mig själv eller min förmåga. För mig har Hera gjort en så positiv förändring i mitt liv och för henne är jag evigt tacksam.”


Tjej från Malmö, 24 år

Mina prestationskrav drev mig till massiv utmattning

Jag trodde att jag skulle bli lycklig av alla mina framgångar, så att jag skulle kunna börja njuta av livet. I själva verket blev jag bara mer olycklig för varje framgång jag lyckades med. Självklart lite stolt precis när jag uppnått ”det omöjliga”, som att bestiga Mont Everest, men därefter kände jag bara ångest inför nästa mål jag satt upp. När jag kraschade in i utmattningen träffade jag Hera. Hon stack ganska snabbt hål på mina föreställningar om hur jag såg på lycka genom att köra över mina egna gränser, ständigt sträva efter nya mål och inte ens njuta av mina framgångar. I terapin kom jag till insikt om hur mina föreställningar och beteendemönster skapats och utvecklats genom livet. Jag fick också konkreta verktyg för att göra de förändringar jag behövde. Jag måste säga att terapin har varit livsförändrande på djupet och idag är jag tillfreds med livet och mig själv. Jag presterar bra på jobbet, men från en helt annan plats i mig själv – för att jag tycker mitt arbete är stimulerande och utvecklande, inte för att behöva bevisa att jag duger/dölja känslan av att vara en bluff. Jag har lärt mig värdesätta företeelser och händelser som skänker mig glädje och harmoni och har aldrig mått bättre.


Anna, 50 år, Konsult

Avgörande positiv inverkan

“Jag träffade Hera i den svåraste tiden i mitt liv när jag kände mig som att jag hade nått botten. Hera’s förståelse och positiva inställning gjorde det enkelt för mig att öppna upp mig, och efter mindre än ett halvår av terapi kände jag att mitt liv aldrig skulle vara detsamma om jag inte hade träffat henne. Hera Ågren är en fantastisk psykolog som har gjort en avgörande positiv inverkan på mitt liv, så att jag nu kan vara mer närvarande med mina nära och kära


Andreas Szlavik

Äntligen fri från mitt ältande

“Ingen hade tidigare fått se vem jag verkligen är. Jag var för rädd för att bli ogillad och avvisad. Terapin hjälpte mig att förstå att jag inte behöver förställa mig utan får lov att vara den jag genuint är, även om det innebär att inte alla gillar mig. Jag känner mig nu fri som människa och har slutat oroa mig och älta kring hur andra uppfattar mig.”


Josef, 35 år, IT-konsult

Hera utmanade mig ödmjukt

“När jag klev in i terapirummet första gången hade jag ingen aning om vilken resa jag gav mig in på. Jag sökte för att jag kände mig stressad. Trodde det skulle ta några sessioner där jag lärde mig stresshanteringsverktyg. Det fick jag också, men vad jag kom att inse var att stressen bara var att skrapa på ytan. I terapin tog jag mig från symtom till orsak. Hela tiden såg Hera mig, följde mig, utmanade mig ödmjukt, fångade upp mig och vandrade bredvid mig.”


Jessica, 45 år, Teamchef

Varje gång känner jag hopp

“Hera har varit min fristad, min kompass och min stora räddning under de senaste åren. Min man och jag kom till Hera för parterapi men vi insåg snart med hennes hjälp att det var en av oss som behövde henne mer än vår relation. Därefter har vi båda i omgångar fått hjälp av Hera när livet har varit utmanande. Efter varje terapisamtal har jag upplevt en stor lättnad och en stark känsla av hopp. Jag uppskattar Heras engagemang, professionalism och empati. Hon har gett mig tron på mig själv och verktygen att ta mig igenom vad som helst.


Anna, 40 år

Terapin fick mig att våga

Terapirummet blev mitt andrum, en plats för bara mig, där jag kunde stanna upp, våga känna alla mina känslor och sätta ord på mina behov. Terapin fick mig att våga ta stegen som jag annars inte hade gjort.


Louise, 40 år, Ekonom